Når du går rettens vej

Tal med os om de juridiske aspekter i effektiv håndhævelse af dine immaterielle rettigheder.

Beskyttelse af immaterielle rettigheder handler om overvågning og registrering, men også om konsekvent håndhævelse, hvis det på et tidspunkt i processen bliver nødvendigt at gå rettens vej. Her træder Chas. Hude Legal til med professionel og målrettet bistand inden for immaterialretten.

Partnerskab med potentiale

Håndhævelse af immaterielle rettigheder er vores speciale. Vi har en solid erfaring med krænkelsessager og fører retssager i forbindelse med krænkelse af varemærke-, design- og ophavsrettigheder samt krænkelse af rettigheder efter markedsføringsloven. Derfor er du bedre stillet med vores eksperter på holdet.

Et kompetent IPR-bagland

Chas. Hude Legal samarbejder med Chas. Hude, en af de førende danske virksomheder inden for IPR-rådgivning. Med over 120 års erfaring og 40 medarbejdere er Chas. Hude en anerkendt kapacitet inden for rådgivning om patenter og varemærker samt inden for kommercialisering af viden og teknologi.

Bistand på tværs af grænser

I et globalt vidensamfund er det vigtigt med partnere, der rækker ud over faglige og fysiske grænser. Chas. Hude har et omfattende internationalt netværk og samarbejder med lokale samarbejdspartnere i over 150 lande. Delle den organisation kan vi trække på for at sikre dig de bedst mulige resultater.

Læs mere om Chas. Hude her

Kontakt os

Kontakt os

Chas. Hude Legal

T: +45 33 19 35 50
E: legal@chashudelegal.com